Hello, today I played games in Rainbow Six Siege I want to say right away I'm a citizen of Ukraine this is important in one thing
in a match because I’m Ukrainian, two of my teammates began to insult and kill me because I’m a Ukrainian and wanted me to quickly go to the gulag and other nasty things
this offends me because it is pure racism, after which I went to play a match where my teammates were again attacked, but this
since there were 4 of them, they tried to kick me, they shot at me and even Tim was keen on because I have anime on my autark and that I watch anime and they don't like anime and
at all this was enough for them to call me names and kill it insults me as a person and infringes
my rights as personality and prejudice
my rights as a full-fledged person please take action against these people with whom I played I PLAYED ON PC (video evidence can be provided if necessary)![]()
Здраствуйте сегодня я играл в игры в Rainbow Six Siege хочу сказать сразу я гражданин Украины это важно и в одном
в матче на почве того что я Украинец двое моих тиммейтов начали меня оскорблять и убивать потомучто я Укратнец и желали мне побыстрее отправиться в гулаг и другие гадости
это меня оскорбляет поскольку это рассизм чистого его проявления после чего я пошел играть езе матч где был опять нападок моих тиммейто но в этот
раз их было 4 они пытались меня кикнуть стреляли в меня и даже тим килили на почве того что у меня аниме на автарке и что я смотрю аниме а им аниме не нравиться и
вовсе этого им хватило что б обзывать меня и убивать это оскорбляет меня как личность и ущемляет
мои права как полноценного человека пожалуйста примите меры к этим людям с которыми я играл ИГРАЛ Я НА ПК (видео доказательства могу предоставить они есть если нужно)
ПАНЕЛЬ ДЛЯ ЖАЛОБ
Дурачков везде хватает. Накопятся жалобы и улетят в бан.